Maia släpper ny singel.

Lyssna här.

Maia Hirasawa om låten:

”Okay” är som en islossning om våren. Den första dagen man andas frisk luft efter en svår förkylning. Allt är kanske inte fantastiskt, men det kommer bli bättre,

Jag vill att låten ska kunna vara en tröst för de som inte ser ljuset än. Men det är okej ändå. Okay handlar om acceptansen av att allt kanske inte är så bra hela tiden. Jag har tänkt mycket på livet. Denna eviga väntan på det roliga. Man längtar dit och hit. Speciellt i pandemin när allt bara stod still, inget att se fram emot. Jag kom fram till att nej detta kan ju inte vara livet, jag måste leva trots pandemi, tänk om nåt oförutsett jobbigt händer imorgon?! Efter alla dessa tankar som irrat i huvudet har jag landat i ett lugnare jag. Livet är okej och det är bra nog.

Maia Hirasawa har producerat en varm akustisk ljudmatta tillsammans med Sam Petter Claeson(Estraden, Frans)

Just denna låt släpps på både engelska och svenska då Maia skriver på båda språken. Det var otroligt intressant att se hur olika låtarna blev beroende språk. Lyssna och se för er själva!

Maias kommande album släpps den 3/2.

Om Maia Hirasawa:

Slog igenom 2007 med debutalbumet ”Though, I’m Just Me”. Har sedan dess växlat popspråk mellan svenska, engelska och japanska. 2020 kom senaste albumet ”Bättre”. Om du hittar en filmisk ton i Maia Hirasawas musik är du inte fel ute. Hon bor i Stockholm men har de senaste åren spelat mycket i Japan, och jobbar även som kompositör. Hon har gjort filmmusik, teman till teveserier och reklamfilmer.


 
Previous
Previous

Hurula Grammis-nominerad 2023

Next
Next

Thåström gästar Fågelle på ny singel.