Premiär för Maia Hirasawa akustisk version

PREMIÄR: MAIA HIRASAWA – JAG VÄLJER INTE DIG

I dag står vi för premiären av Maia Hirasawas akustiska version av Jag Väljer Inte Dig.

Förra året firade Maia Hirasawa 10 år som artist och tillsammans med den nybildade producenttrion TÅFAB har nu Maia producerat en 80-talsflirtande hjärtekrossballad som vi i dag står för den akustiska premiären för här på Popmani.

– Det kändes viktigt för mig att göra en akustisk version också. Inte för att jag inte älskar originalet, men för att visa hur låten lät från början. Mina låtar föds från det akustiska; pianot eller gitarren. Jag godkänner inte mina låtar innan de håller ensamma med bara mig. Text och melodi måste hålla, utan lull lull runtomkring. När jag spelade in den i min hemmastudio passade vi på att filma också. Det var väldigt spontant och det blev lite som det blev. Vi filma bara grejorna jag har i min studio, men allt är väldigt mkt jag. Carro och Ida som inte bara är sjukt bra på sång, är också mina vänner och lyfte både stämningen och mig, berättar Maia Hirasawa i en kommentar om videon.